sobota 8. prosince 2012

Výprava na Ostrý vrch 8. 12. 2012







           

Za mrazivé soboty 8.12.2012 jsme se z Městské hory v 9,00 vypravili na Ostrý vrch.

 

Výpravy se zúčastnili: Adam, Honzík, Kačka, Kristýnka, Kuba B., Roman, Veronika, Chemik a Róža.

 

                           Ačkoli mrzlo, tak jsme se odvážili k výpravě na Ostrý vrch a po hřebenech směrem na Zdejcinu. Vydali jsme se z Městské hory a za hodinku jsme zdolali vrchol Ostrého vrchu. Někteří chtěli rozdělat oheň, ale bylo ještě na oběd brzo, a tak jsme se po krátkém odpočinku, vydali přes sedlo k dalšímu vrcholu s vyhlídkou. Opět přemlouvání na oběd, odpočinek, svačinka a šli jsme dál lesem, cestou necestou, než jsme narazili na lesní cestu, která vede na Zdejcinu.

 

 

 

 

                           Konečně nastal čas oběda, a tak jsme zakotvili u starého lomu nad Hýskovem a rozdělali oheň. Dělali jsme špízy, to byla mňamka.

 

 

                          

                           Po jídle jsme šli dál ke Zdejcině a cestou hráli na desítku ( hra nám vydržela, až před Beroun). Nejbližší možnou cestou jsme seběhli ze hřebenu do Talichova údolí. Objevili jsem tam srub a zajímavý totem.

 

 

 

 

                           Pak jsme šli okolo rybníka na cestu nad údolím, kde bylo hodně skvělých schovávaček. Roman dokonce zalezl do betonové roury, která odvádí při deštích vodu z kopců do údolí pod cestou.

                           Výpravu jsme zakončili v klubovně, kde jsme čekali na rodiče, protože jsme zvládli trasu o dvě hodiny rychleji, než se předpokládalo. V klubovně jsme si udělali čaj, naučili se hrát dámu a skládali jsme domino.


Roman v rouře

 

 



 

 

 

 

                           napsal: Róža

Žádné komentáře:

Okomentovat