sobota 17. ledna 2015

Výprava do muzea hraček 17. 1. 2015



                
 
 
 
17.1.2015 sobota
V tento den jsme se sešli v 8,00 na vlakovém nádraží. Na tuto výpravu jeli: Kuba, Adam, Sam, Áďa, Kiki, Srnka, Hejkal, Róža, Anička, Jindra a Veronika S.


 
Do Prahy jsme jeli vlakem. Ve vlaku si Kiky, Srnka a Áďa domluvili, že napíši zápis do kroniky z této výpravy.  A Jindra s Adamem dostali za úkol sledování naší skupiny, tak abychom je neviděli. Po výstupu z vlaku jsme přestoupili na metro.
 


 
 
 
Na Hradčanské jsme šli na Pražský hrad. Šli jsme okolo Pražského hradu. U Baziliky sv. Víta jsme se vyfotili a pak jsme došli k uličce, která vede k muzeu hraček.
 
 
   




Když jsme došli k muzeu, vyšlapali jsme po točitých schodech a došli k pokladně. U pokladny se všichni rozprchli na prohlídku. V muzeu byly tyto věci: autíčka, Barbie (50 let), medvídci (hýbací), roboti, malé místnosti s panenkami a další starobylé hračky. Bylo to největší muzeum starobylých hraček.
 
 
 
 
 
Po odchodu z muzea jsme koukali na výměnu stráží. Potom šla část výpravy na Karlův most a druhá část do McDonald´s. Po najezení jsme už všichni šli na tramvajovou zastávku.
 


Protože se tramvaj cloumala, tak skoro všichni spadli.. Z tramvaje jsme přestoupili do vlaku. Cestou do Berouna jsme se bavili tím, že jsme se pokoušeli zahlídnout nějaké žluté auto. Moc jich nebylo, ale nakonec se to všem podařilo. Až jsme vystoupili, tak jsme šli čekat na rodiče.


 

       

 

Kroniku napsaly: Kiky a Srnka

Kreslila: Áďa

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

Žádné komentáře:

Okomentovat